Počinio prometni prekršaj, kod sebe imao i drogu, a u stanu na području Pazina i uzgajao…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, policijski službenici su 14. siječnja oko 12.15 sati, prilikom provođenja kompenzacijskih mjera s ciljem suzbijanja nezakonitih migracija i prekograničnog kriminaliteta, u Porečkoj ulici u mjestu Vrvari kontrolirali automobil Citroen, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 33-godišnjak.

Vozilu je istekla prometna dozvola, a muškarac je kod sebe imao cigaretu mješavine duhana i marihuane. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, policijski službenici izdali su počinitelju prekršajne naloge.

Policijski službenici su tijekom kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih prekršaja došli do saznanja da je 33-godišnjak u svom stanu na području Pazina uzgojio tri stabljike indijske konoplje – visina 15, 30 i 80 centimetara – koje je predao policijskim službenicima te se protiv njega podnosi i kaznena prijava radi sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Pročitajte još...
Razvojna agencija Srce Istre poziva mlade poduzetnike na poduzetnu raspravu

Razvojna agencija Srce Istre ponovo organizira poduzetne rasprave u sklopu projekta "Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s…