Prometna nesreća u Gračišću, jedna osoba teško ozlijeđena

Facebook
Twitter
LinkedIn

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14.45 sati u Gračišću jedna je osoba teško ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je 27-godišnjak upravljao motociklom Kawasaki, riječke registracijske oznake, iz smjera Vozilića u smjeru Pazina.

Vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad motociklom te udario u betonski rubnjak nakon čega je pao na kolnik. Ozlijeđenom vozaču motocikla pružena je pomoć u riječkoj bolnici, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Još jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći ovog vikenda. Nesreća se dogodila 16. travnja oko 13.20 sati na području Poreča, kada je 46-godišnji švicarski državljanin upravljao automobilom Mercedes, švicarske registracijske oznake, kolnikom kružnog toka prometa državnih cesta D302 i D75.

Dolaskom do izlaza za Vukovarsku ulicu, vozač je započeo skretati u desno, pri čemu je oduzeo prednost prolaska i sudario se  s biciklom, kojim je upravljala 48-godišnja slovenska državljanka. U nesreći je biciklistica teško ozlijeđena te joj je pomoć pružena u slovenskoj bolnici. Policija će o događaju obavijestiti nadležno državno odvjetništvo te će se protiv vozača koji je izazvao prometnu nesreću podnijeti odgovarajuća prijava.

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…