Istarski župan održao prijem za nagrađenu medicinsku sestru Mirjanu Zgrablić Matika

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sjedištu Istarske županije, u Puli, istarski župan Boris Miletić, zajedno s pročelnicom  za zdravstvo i socijalnu skrb dr. Gordanom Antić, jučer je održao prijem za medicinsku sestru Mirjanu Zgrablić Matika, ovogodišnju dobitnicu nagrade „Mali svjetionik“.

Istarski župan Boris Miletić tom je prilikom od srca čestitao nagrađenoj medicinskoj sestri i uputio joj zahvalu na predanom radu, koji služi kao pozitivan primjer cijelom društvu.

„Zdravstvo nam je izuzetno bitno te smo ga u ovome mandatu odredili kao jedan od najvažnijih prioriteta, što pokazujemo konkretnim projektima, a ne samo riječima. S Gradom Pulom smo sagradili novu, modernu i suvremeno opremljenu Medicinsku školu, gdje naši srednjoškolci imaju znatno bolje uvjete za učenje, a profesori za rad. Smatram i kako bismo uspostavom Medicinskog fakulteta u Puli na najbolji način zaokružili obrazovnu tematiku po pitanju zdrvastva u našoj županiji“, kazao je župan Miletić.

Gospođa Zgrablić Matika zahvalila se županu na prijemu te je poručila kako je u zdravstvu pristupačnost iznimno važna i kako osmijeh ne košta ništa, a otvara sva vrata.

Nagradu Mali svjetionik za velike ljude Dr. Dražena Glavaša za Naj radnika Hrvatske već šestu godinu zaredom organizira neprofitna udruga Mali svjetionik te pobjednika nagrađuje s 10.000,00 eura. Vrijedi istaknuti kako je ovogodišnja pobjednica, Mirjana, dobila najveći broj glasova od šire i uže komisije Malog svjetionika

Pročitajte još...