KAMPANJA POKREĆE BLAGDANSKU AKCIJU: Od svih dogovorenih marketinških suradnji do 5. prosinca, doniramo 20%

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kako ste već mogli zamijetiti u ovih naših šest mjeseci postojanja u kojima jurimo prema 1000. objavi, Kampanja se je nastojala profilirati kao medij zajednice koji svima daje šansu! Po uzoru na naš partnerski portal Labinsku Komunu, i Kampanja je krenula u marketinško-humanitarnu blagdansku akciju kojoj je cilj potaknuti pozitivnu energiju na lokalitetu u kojem djeluje. Nadamo se kako ćemo i ovim, barem malo, ‘otjerati’ sve ono loše što nam se događa u ovim zahtjevnim vremenima.

Danas svi prolazimo kroz izazovno vrijeme, no još je izazovnije onima koji ovise  o tuđoj pomoći i brizi! A društvo je jako onoliko su jaki njegovi najranjiviji članovi. S tim ciljem osnaživanja, donijeli smo odluku da od svih dogovorenih marketinških suradnji do 05. prosinca 2022. godine, 20% profita doniramo jednoj udruzi. To će ove godine biti Poludnevni boravak za osobe s intelektualnim teškoćama, koji djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Pazin, a ima prostorije u Škropetima.

Princip je sljedeći – kako periodično šaljemo marketinške ponude gospodarskim subjektima s Pazinštine želeći se marketingom “pokriti” koliko nam je krevet dug, tako radimo i ovom ‘predblagdanskom’ studenom, ali smo pritom donijeli jednu odluku da svemu dodamo ovaj tolik potrebni humanitarni predznak.

Iako sigurno to neće biti basnoslovni iznosi, no prateći rad ove udruge koja se bavi jačanjem kompetencija ove ranjive skupine za život u prirodnom okruženju, sigurni smo da će navedena udruga dobro iskoristiti svaku “lipu” u pomaganju svojim članovima i njihovim obiteljima te radimo sve kako bi ovo postala tradicionalna praksa.

Također, za svaki “share” i „lajk“ na društvenoj mreži Facebook ove vijesti, iznosu namijenjenom navedenoj udruzi, dodajemo kunu kao zahvalu za širenje pozitivne energije. Ovih dana nam toga zaista treba!

Dakle, pozivaju se svi oni koji se tijekom ovog prosinca žele oglašavati na Kampanji da nam pošalju mail na redakcija@kampanja.net!

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…