Najavljena serija predavanja u Svetom Lovreču

Facebook
Twitter
LinkedIn

Klub žena liječenih od karcinoma dojke “Gea” Pula i Općina Sveti Lovreč pozivaju Vas na seriju stručnih predavanja u periodu između 15. svibnja do 5. lipnja 2024. godine. Prvo predavanje je na rasporedu sutra, u srijedu 15. svibnja 2024. godine.

Magistrica farmacije Ana Grbac, ujedno i nutricionistica i vlasnica obrta Ana Grbac Nutrition, održat će prvo predavanje u ciklusu od tri koja će se održati u MCK “Plesna sala Lovreč” pod nazivom “Pravilna prehrana za očuvanje zdravlja”.

Pravilna prehrana ima ključnu ulogu u očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti. Saznajte na koji način funkcionira metabolizam i kako na pravilan način pružiti organizmu sve važne nutrijente te prevenirati mnoge metaboličke bolesti.

Drugo predavanje je za dva tjedna, u srijedu 29. svibnja 2024. godine.

Viša medicinska sestra sa dugogodišnjim iskustvom Suzana Forlani održat će predavanje i radionicu samopregleda dojki pod nazivom “Samopregled spašava život”.

Na predavanju istaknut će se važnost samopregleda dojki u prevenciji bolesti, te na koji način ispravno učiniti samopregled. Na radionici se prikazuje na silikonskoj dojci kako prepoznati promjene, te u kojem periodu u mjesecu je idealno učiniti samopregled.

Treće predavanje je na rasporedu 5. lipnja 2024. godine. Predavanje fizioterapeuta održat će licencirana fizioterapeutica Gracijela Benčić.

Na predavanju naziva “Utjecaj pravilnog disanja i tjelovježbe na zdravlje” istaknut će se važnost pravilnog disanja, odnosno koliko je fizička aktivnost neophodna u prevenciji bolesti i očuvanju zdravlja, te za opće psihofizičko zdravlje i kondiciju.

Sva će se predavanja održati u Multimedijskom centru kreativnosti “Plesna sala Lovreč”, s početkom u 19:00. Ulaz će biti besplatan.

Pročitajte još...