Od danas portal Kampanja možete pratiti i na Twitteru!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Portal Kampanja će za dva tjedna proslaviti pet mjeseci. Ako ćemo pošteno, idejno je „rođena“ negdje početkom 2022. godine, a prvog dana svibnja ugledala je „svjetlo“ Internet mreže.

Do danas smo stigli do 25 tisuća različitih (!) posjetitelja i uspjeli se pozicionirati na Pazinštini, ali i prikazati našim čitateljima u kojem će smjeru ovaj portal otprilike ići. Veseli nas što su upravo naše fotogalerije i reportaže najčitanije u ovih par mjeseci.

Svjesni smo i kako ima mjesta za napredak, na čemu se svakodnevno radi, što velikim, što malim koracima. Jedan od ovih potonjih je i „pojavljivanje“ Kampanje na društvenoj mreži koja odaje dojam nešto medijski pismenije publike.

Kako i sami vidite dosad, ‘clickbait’ i špekulacije vrlo su rijetka pojava na Kampanji, a tako će biti i ubuduće, iako će to nedvojbeno usporiti rast portala. No, što na čvrstim temeljima počiva, duže opstaje.

Za kraj, ako imate Twitter i zanimaju Vas vijesti s Pazinštine, ali i mnoge druge, kao i prekrasne fotografije koje imamo na ‘lageru’, zapratite naš profil na toj društvenoj mreži. Hvala!

 

Pročitajte još...