Pazinski, pulski i riječki pankeri u subotu osvajaju labinski Rock caffe

Facebook
Twitter
LinkedIn
S koncerta Fudrinjosa u pazinskom Kaštelu (foto: Lea Jurčić)

U subotu s početkom u 21 sat će se u labinskom Rock caffeu održati večer koju će obilježiti žestoki punk ritmovi. Naime, nastupaju tri benda poznata po svojem beskompromisnom punk izričaju – Fudrinjosi iz Pazina, Fonjatura iz Pule te riječki Johhny Quid.


Pulski punk rock trio Fonjatura koji je svojim energičnim nastupom predvođenim Vincentom Erešom „Vinijem“ na gitari, Matejem Pehardom „Pehom“ na bassu te Tin Januš na bubnjevima.

Ovaj trojac, uz nekoliko godina pauze, aktivno djeluje na punk sceni od 2013. godine i svojim iskustvom kreira karizmatičan nastup prema kojem nitko iz publike nije ostao ravnodušan.

Nedavno oformljeni, ali već prilično iskusni, hardcore punk trio „Fudrinjos“, koji su donedavno nosili naziv Fundachi i izdali album “Ekrani”. Svojim karizmatičnim nastupom obilježenim dozom humora i ironije frontmeni benda, Jakov Finderle i Rafael Breščić izazivaju na žestoki pogo, a ovu pazinsko-zarečku kombinaciju upotpunjuje Niko Gržetić na bubnjevima.

Riječki Johnny Quid bend je nastao  2019. godine, a nosi ime po fiktivnom liku iz filma »RocknRolla«. Riječ je o mladom riječkom bendu koji je dosad imao svega nekoliko nastupa, a čine ga četvorica članova čija su umjetnička imena Mickey PinStEvilTimmy Gun i Sick Boy.

 

Pročitajte još...