VELIKA FOTOGALERIJA | Održana svečana sjednica Općine Svetvinčenat, lokalne samouprave koja mnogima može poslužiti kao primjer!

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: Marijana Pletikos

Kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu sinoć je ugostio svečanu sjednicu tamošnje Općine Svetvinčenat kojoj su prisustvovali mnogi ljudi iz javnog života Istre time jasno davši do znanja koliko respektiraju rad općinskog načelnika Deana Perkovića i njegovih suradnika.

Sjajan nastup održala je rabačka diva Elis Lovrić, a bili su tu i KUD Savičenta te mladi osnovnoškolci.

Standardno, predsjednik Općinskog vijeća, Dražen Stanić, prvi se obratio gostima, a onda je mikrofon u ruke dobio i načelnik Dean Perković koji je još jednom podsjetio na sve što je napravljeno u protekloj godini.

Svi su složni kako je sljedeći krucijalni projekt i velika želja dogradnja i rekonstrukcija OŠ Svetvinčenat kako djeca ne bi morala u školu i popodne. Osim Perkovića, govorili su i zamjenica župana Jessica Aqcuavita te saborski zastupnik Emil Daus.

Nakon toga se pristupilo podjeli povelja Općine Svetvinčenat, a koje su ove godine dobili Mladen Doblanović i Valnea Lazarić za dugogodišnji doprinos razvoju poduzetništva Savičente, ali i Boris Nadenić te Valter Racan za doprinos razvoju sporta. Povelju je dobio i Darvin Žufić, dugogodišnji čelnik udruge Kaštel, za osobit doprinos promicanju kulture i razvoju destinacije Svetvinčenta.

FOTO: Marijana Pletikos

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…