Završen je 16. Tjedan psihologije – održane su čak 73 aktivnosti!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Društvo psihologa Istre objavilo je sa zadovoljstvom da je još jedan uspješan Tjedan psihologije iza njih! Ovaj, 16. po redu, Tjedan psihologije održao se od 20. do 26. veljače 2023. godine različitim aktivnostima psihologa i psihologinja diljem naše zemlje, a pod krovnom organizacijom Hrvatskog psihološkog društva.

Tjedan psihologije svake godine okuplja veliki broj stručnjaka koji su pokazali entuzijazam i motivaciju da psihologiju približe i predstave zajednici te pokažu svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

Društvu psihologa Istre je iznimna čast objaviti da je u Istarskoj županiji u bogatom programu održano ukupno 73 aktivnosti: u Buzetu, Labinu, Pazinu, Poreču, Puli, Rovinju i Vodnjanu, ali i online te u medijima.

16. Tjedan psihologije u Istri u brojkama:

– Više od 250 građana i građanki sudjelovalo u aktivnostima Tjedna psihologije u Istri

– 46 voditeljica i voditelja aktivnosti, od čega 39 članica i članova DPI-ja

– 28 građana i građanki koristilo uslugu besplatnog psihološkog savjetovanja

– 17 predavanja i radionica, od čega 13 uživo

– 14 radijskih gostovanja

– 11 članaka na portalima i u novinama

– 2 okrugla stola

– pub kviz u Buzetu “Psihologija svuda oko nas”

U sklopu Tjedna psihologije održala se i 12. konferencija “Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike”, koja se održala u Rijeci 23. veljače 2023. godine u sklopu Rijeke psihologije, a u čijoj je organizaciji i provedbi sudjelovala Vanja Prvulović s temom “Samosvijest kao preduvjet razvoja”, kao članica Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju DPI-ja.

“Društvo psihologa Istre ovim putem od srca zahvaljuje svim voditeljicama i voditeljima aktivnosti, savjetovateljicama, članicama koje održavaju društvene mreže DPI-ja, ali i svim građanima i građankama koji su sudjelovali i na taj način podržali slogan ovogodišnjeg Tjedna – Čuvajmo (mentalno) zdravlje”, rekli su iz DPI pa dodali: 

“Također, hvala svim javnim i privatnim prostorima koji su otvorili svoja vrata za naše aktivnosti, a posebno stalnim suradnicima iz Gradske knjižnice i čitaonice Pula. Veliko hvala i svim medijima koji su nas pratili i podržali, a to su: Rovinj FM, Glas Istre, IstraIN – Istarski news portal, Radio Centar Poreč, Medulin FM, HRT Radio Pula, Eurostar Umag, Radio Istra, Radio Labin i portal Labinska komuna”, a mi im poručujemo – hvala Vama na svemu što radite za društvo!

Pročitajte još...