Ajoj – istarski brand unikatnih jastučica izabran za sudjelovanje na Europskim danima umjetničkih obrta

Facebook
Twitter
LinkedIn

S ponosom javljamo da je Ajoj – istarski brand unikatnih jastučnica odabran od strane Svjetskog vijeća za obrtničke umjetnosti Europe za sudjelovanje na Europskim danima umjetničkih obrta 2024, između više od 220 prijava iz 29 europskih zemalja (World Crafts Council Europe grant for European Artistic Craft Days 2024).

U duhu ove iznimne prilike, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na prvoj Ajoj radionici u Kući Kaštela u Momjanu!

Ova posebna radionica će se održati 4. i 5. travnja, od 17:30 do 20:30 sati, pružajući sudionicima i sudionicama priliku da nauče umijeće vezenja i stvore vlastiti set ručno izvezenih jastučnica Ajoj. Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno, a svi materijali bit će osigurani od strane organizatorica.

Ajoj brand je rezultat strasti prema umjetnosti i dizajnu, osnovan 2020. godine od strane Tanje Šuflaj, kustosice, i Tee Štokovac, fotografkinje/dizajnerice. Njihova bogata umjetnička iskustva utkana su u svaki detalj njihovih proizvoda, a jastučnice Ajoj predstavljaju spoj tradicije i suvremenog pristupa, njegujući autentičnost i kreativnost.

“Pozivamo sve ljubitelje i ljubiteljice umjetnosti i dizajna da nam se pridruže na ovoj posebnoj radionici,” izjavila je Tea Štokovac, suosnivačica brenda Ajoj. “Želimo podijeliti našu strast i vještinu vezenja sa zajednicom te zajedno stvoriti nezaboravne radove koji će oplemeniti brojne domove.”

Prijave za radionicu su otvorene do 29. ožujka putem linka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama!

“Pridružite nam se na ovom jedinstvenom događaju koji slavi umjetnost i tradiciju” dodala je Tanja Šuflaj, suosnivačica brenda Ajoj. “Ovo je prilika da se okupimo, naučimo nešto novo i zajedno stvorimo unikatne proizvode.”

Za više informacija o brandu Ajoj, pratite nas na društvenim mrežama.

Facebook
Instagram
Pročitajte još...