Desetog travnja održava se promocija uvjeta i načina korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja u 2024. godini u Udruženju obrtnika Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Pula u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Pula, Obrtničkom komorom Istarske županije te udruženjima obrtnika u Buzetu, Labinu, Pazinu, Poreču, Puli, Rovinju i Umagu organizira promociju uvjeta i načina korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na promociji će predstaviti:

  • potpore za zapošljavanje i pripravništvo s naglaskom na potpore za zelena i digitalna radna mjesta,
  • potpore za samozapošljavanje i mjeru Biram Hrvatsku
  • potpore za usavršavanje i osposobljavanje na radnom mjestu te stjecanje kompetencija potrebnih za rad putem vaučera
  • potpore za zapošljavanje osoba uključenih u program Posao+

Poslodavci i ostali sudionici moći će neposredno dobiti odgovore na sva operativna pitanja i nejasnoće vezane uz korištenje i dodjelu potpora iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

“Pozivamo Vas u srijedu 10. travnja 2024. godine s početkom u 10:30 sati u Udruženje obrtnika Pazin, ul. Dinka Trinajstića 2, Pazin. Molimo zainteresirane da podnesu prijavu sa imenom i prezimenom, nazivom obrta, kontakt podacima: mail i telefon slati na e-mail: josip.sugic@hzz.hr, broj telefona: (052) 375 718″, poručuju iz Udruženja obrtnika Pazin.

Pročitajte još...