E-SELO: U Puli krenuo projekt koji za cilj ima popularizaciju online kupnje lokalnih namirnica

Facebook
Twitter
LinkedIn

E-Selo novi je projekt Puljanina Mirka Marića i Umažanina Ivana Vidovića koja je već u prvim danima izazvala mnogo interesa diljem Istre. Cilj projekta je potaknuti ljude da kupuju lokalno, olakšati im cijeli taj proces naručivanjem u par klikova i dostavom namirnica na kućni prag.

Time se pomaže lokalnim proizvođačima u vođenju poslova, plasiranju njihovih proizvoda na tržište na kojemu za njih više nema mjesta zbog masovnije, jeftinije i nekvalitetnije konkurencije.

„Mi obavljamo cijeli proces, od kreiranja ponude i promocije proizvoda pa do prikupljanja i dostave. Naš dostavljač donosi vam domaće proizvode nekoliko sati nakon što su prikupljeni od proizvođača. Nema skladištenja, plastike ni raznih preparata za tretiranje hrane. Cilj nam je opskrbiti lokalnu zajednicu lokalnim proizvodima te na taj način omogućiti zdravu prehranu svakom građaninu. Svaki naš korisnik je ujedno i podrška razvoju domaćih OPG-ovcima, odnosno jedan koračić prema sustavu u kojemu živimo zdravije i sretnije“, objasnili su iz projekta E-Selo.

Ponudu koja se povećava možete pogledati OVDJE, a za sva pitanja kontaktirati ih možete i na 091 156 6957 ili na mirkomaric5@hotmail.com. Trenutno se dostava vrši samo na području Pazinštine, ali za nadati se proširenju dostave i na ostala područja u Istri.

Pročitajte još...