Jasmin Maziva d.o.o., ponosni partner – slavimo TUNAP-ovih 50 godina izvrsnosti

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ove godine obilježavamo izuzetan jubilej – 50 godina postojanja TUNAP-a, lidera u razvoju kemijskih proizvoda za automobilsku industriju.

Kroz pet desetljeća, TUNAP je stekao reputaciju kao sinonim za inovaciju, kvalitetu i održivost. Koristeći najsuvremenije metode istraživanja, razvoja i testiranja TUNAP spaja održiva, učinkovita i ekološki prihvatljiva rješenja u visoko kvalitetne proizvode za održavanje i njegu svih vrsta vozila.

Jasmin Maziva su kao dugogodišnji TUNAP partner ponosni na povijest ovog uspjeha, a distribuirajući njihove proizvode zajedno postavljamo standarde u automobilskoj industriji.

Naša suradnja s TUNAP-om omogućila nam je da klijentima pružimo vrhunska rješenja koja poboljšavaju performanse, efikasnost i sigurnost. Među brojnim proizvodima koje nudimo, posebno se ističu:

  • 965 Stabilizator goriva – Posebno sredstvo za hibridna vozila s benzinskim motorima. Stabilizira i štiti gorivo tijekom dužeg mirovanja ili rjeđeg korištenja. Čisti injektore inovativnom TUNAP ROA2 tehnologijom
  • 974 Aditiv za zaštitu benzinskih injektora – na bazi ROA2 tehnologije- redovitim korištenjem stvara se zašita injektore od naslaga iz goriva i na taj način smanjuje potrošnja goriva i emisije ispušnih plinova
  • 984 Aditiv za zaštitu diesel injektora – Uz redovnu upotrebu štiti injektore od taloženja nečistoća iz goriva i na taj način pruža dugotrajnu zaštitu čime se smanjuje potrošnja goriva i smanjuju emisijske vrijednosti.

Ovi proizvodi predstavljaju samo dio TUNAP ponude. Svaki proizvod razvija se s jednim ciljem, a to je rješavanje specifičnih problema u auto industriji.

TUNAP Automotiv nudi svojim korisnicima izvanrednu kvalitetu proizvoda za upotrebu u automobilskoj industriji. TUNAP slijedi jedan cilj: želimo učiniti standarde rada u mehaničarskim radionicama što boljima s inovativnim proizvodima i stalnim razvojem.

TUNAP asortiman uključuje proizvode koji nisu štetni za ljude, a koriste se za održavanje, popravak i rješavanje problema u svim dijelovima motornih vozila počev od motora, kočnica, održavanja klimatizacijskog sustava pa do održavanja i njege interijera.

Isto tako su proizvodi idealni za čišćenje injektoračišćenje dizničišćenje dpf filtera te Ad blue proizvodi, te ulje za kočnice.  

Zahvaljujući TUNAP-ovom stalnom istraživanju i inovacijama tržištu se nude rješenja koja ne samo da rješavaju probleme, već doprinose dugoročnoj održivosti i efikasnosti.

50 godina TUNAP-a prilika je za osvrtanje na postignuća, ali i za zahvalu svima koji su bili dio ovog putovanja, posebice našim klijentima koji su prepoznali vrijednost TUNAP-ovih proizvoda.

U suradnji s TUNAP-om Jasmin maziva nastavlja biti vaš pouzdani dobavljač, osiguravajući pristup inovativnim rješenjima koja će vaše poslovanje učiniti još uspješnijim. Pri tome naravno uvijek vodeći računa o održivosti i ekološki prihavtljim rješenjima.

Dok zajedno kročimo u budućnost obvezujemo se na nastavak suradnje s TUNAP-om u razvoju i distribuciji proizvoda koji ne samo da odgovaraju trenutnim potrebama tržišta već i predviđaju buduće izazove, uvijek s fokusom na kvalitetu, pouzdanost i održivost.

Zahvalni smo na povjerenju i podršci kroz sve ove godine i veselimo se zajedničkom ostvarivanju novih uspjeha.

Pročitajte još...