KOVA PR: Naše portale je u proteklih 365 dana otvorilo 785.288 posjetitelja te pritom članke otvorilo 7,9 milijuna puta!

Facebook
Twitter
LinkedIn

KOVA PR je agencija za promidžbu i oglašavanje sa sjedištem u Tupljaku koja je vlasnik tri medija u Istri – IstraSporta, Labinske Komune i Kampanje. Iako prihodi od medija čine tek 54% ukupnih prihoda tvrtke, mediji su ono po čemu je agencija prepoznatljiva.

Uspješno posluje već godinama iz razloga što ne trči za „klikovima“ i posjetama, iako brojke treba pregledati s vremena na vrijeme kako bi ustanovili ide li sve u željenom smjeru. Kada su u agenciji KOVA PR, koja danas broji devet suradnika, pogledali kakva je trenutna situacija, i sami su se iznenadili.

Naime, portal IstraSport je u proteklih 365 dana otvoren od strane 457.203 različita posjetitelja, a oni su portal otvorili 4,4 milijuna puta. Vijesti su otvorene više od deset milijuna puta!

Labinština je mjesto na kojem „obitava“ Labinska Komuna, portal koji je lokalne prirode, a njega je u proteklih 365 dana ispratilo točno 76.100 različitih posjetitelja koji su vijesti s „Komune“ otvorili 958.432 puta!

Na otprilike tim godišnjim brojkama bila je i Kampanja, portal koji „srcu Istre nosi pozitivu“, a koji je u proteklih godinu dana napravio gotovo pa nevjerojatan skok. U proteklih 365 dana Kampanju je otvorilo 251.985 različitih posjetitelja, i to s 2,6 milijuna otvorenih članaka.

Kada zbrojimo te podatke, dolazimo do toga da je medije agencije KOVA PR u proteklih 365 dana posjetilo 785.288 posjetitelja koji su otvorili više od 7,9 milijuna otvorenih članaka.

„Ovo su brojke koje obavezuju. Sam se sebi smijem jer neko vrijeme pričam kako portale posjećuje nešto više od pola milijuna ljudi. Sada, kad smo vidjeli da smo bliže milijunu posjetitelja nego polovici tog broja, osjećam ponos, da se ne lažemo“, rekao je Elvis Uravić, vlasnik agencije KOVA PR te dodao:

„Iza nas je vrlo stresan i sadržajan period, ali je dobra stvar što nam se radna zajednica povećava, a to je preduvjet daljnjeg napretka. Kvalitetni ljudi s kojima radim, kojima se i ovim putem zahvaljujem, garancija su svijetle budućnosti. Drago mi je i da nas sve više prepoznaju gospodarski subjekti koji nam nude i neovisnost.“

Za kraj, ljeto koje dolazi donosi svojevrsne promjene, ali o njima će se više znati uskoro.

KOVA PR: Naše portale je u proteklih 365 dana otvorilo 785.288 posjetitelja te pritom članke otvorilo 7,9 milijuna puta!

Pročitajte još...