Portal Kampanja dobio zahvalnici Obrtničke komore IŽ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na ovogodišnjem 2. Festivalu strukovnih zanimanja u Pazinu, Obrtnička komora Istarske županije predala je zahvalnicu pazinskom portalu Kampanja. Primopredaja je tako odgođena za nešto više od mjesec dana jer je to trebalo biti odrađeno u sklopu obilježavanja Dana Obrtničke komore Istarske županije, 3. travnja u dvorani Balun Kempinski Hotela Adriatic u Savudriji.

Od prvog dana pokretanja portala Udruženje obrtnika Pazin, koje je i predložilo zahvalnicu, dalo je do znanja da u portalu Kampanja želi partnera.

„Obzirom da sam i sam obrtnik, svjestan sam koliko je važno međusobno podržavanje zbog čega imamo poseban senzibilitet prema svim aktivnostima svih Udruženja obrtnika, a pogotovo pazinskog koje je od prvog dana našeg portala nama dao relevantnost i momentalno otvorio sve komunikacijske kanale. Zahvaljujem se na ovoj gesti, ona nam je dodatni poticaj da budemo medij na usluzi svim obrtnicima i promoviramo njihove aktivnosti“, rekao je po primitku zahvalnice Elvis Uravić, vlasnik agencije Kova PR u čijem je vlasništvu portal Kampanja.

Pročitajte još...