Tvrtka Gastro-Tim ugostila pazinske sedmaše – “Potičemo znanje i ulažemo u budućnost”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tvrtka Gastro-Tim iz Pazina je danas objavila kako su s pazinskim osnovnoškolcima danas „zaplovili“ u svijet metalurgije.

„Potičemo znanje i ulažemo u budućnost… Društvo se kroz povijest razvijalo paralelno s metalskom industrijom, a ona je i danas jedan od pokretača razvoja društva i gospodarstva. Pored klasičnog teoretskog dobivanja tehničkih znanja, jedan od načina pripreme za izazove novog doba je da djeca praktično iskuse ono što uče i posjete GASTRO-TIM – društvo koje proizvodi namještaj od nehrđajućeg čelika za profesionalne kuhinje i barove“, objavili su iz Gastro-Tima nakon posjete sedmaša.

„Istražili smo zanimanja koja se odnose na metalsku industriju, pozabavili smo se metalima, istražili smo kako ih razlikujemo i zašto upotrebljavamo baš određenu vrstu metala. Vidjeli smo strojeve koje koristimo, a osim procesom proizvodnje metalnog namještaja,  upoznali smo se zaštitom na radu i načinom zbrinjavanja otpada“, poručeno je iz tvrtke.

Na kraju su kazali kako „razmjenom iskustava i znanja, učimo ih za njihovu budućnost jer – na mladima svijet ostaje!“, a onda se i zahvalili OŠ Vladimiru Nazoru i profesoru Darku Sumanu.

Pročitajte još...