Udruženje obrtnika Pazin poziva na novi besplatni seminar – “Porezne aktualnosti i priprema za završni obračun 2023. godine”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Iz Udruženja obrtnika Pazina pozivaju na besplatni seminar “Porezne aktualnosti i priprema za završni obračun 2023. godine” za obrtnike u organizaciji Udruženja obrtnika Pazin u četvrtak 23. studenog 2023. (rezervirajte termin) u 10 sati u dvorani Udruženja obrtnika Pazin.

Predavanje će održati renomirana stručnjakinja i uspješna poduzetnica, “Šaptačica” poduzetnicima gđa. Đurđica Mostarčić.

Gđa. Mostarčić vlasnica je obrta Čiste knjige i tvrtke Dudi Speed d.o.o. za knjigovodstvene usluge i porezno savjetovanje te predsjednica Sekcije računovođa Hrvatske obrtničke komore.

Kraj godine tek što nije pa poslušajmo našu Šaptačicu poduzetnicima i saznajmo kako korektno zaključiti poslovne knjige za 2023.godinu i ujedno iskoristiti sve moguće uštede koje imamo po postojećim propisima na raspolaganju.

Na što treba pripaziti i kako na najbolji način pripremiti konačni obračun poslovne godine? Poslušajmo informacije o novinama u propisima na koje posebno treba obratiti pozornost i o svim poreznim aktualnostima.

Na ovom izuzetno važnom predavanju za sve naše članove ne propustite priliku i pitajte sve što vas zanima renomiranu stručnjakinju i uspješnu poduzetnicu Đurđicu Mostarčić – Šaptačicu poduzetnicima!

Kroz svoj dugogodišnji rad na najzahtjevnijim poslovima računovodstva i knjigovodstva stekla je bogato iskustvo koje svakodnevno primjenjuje u praksi za tvrtke malog i srednjeg poduzetništva, obrte, samostalne djelatnosti, neprofitne organizacije te strana predstavništva.

Prijavu sa podacima: naziv obrta, ime i prezime, e-mail i kontakt telefon  dostaviti do 22.11.2023. na uo.pazin@hok.hr.

Pročitajte još...