Pazinski Multi-sport sudjelovao u opremanju trenutno najmodernije škole i dvorane u Hrvatskoj

Facebook
Twitter
LinkedIn
XII. gimnazija u Zagrebu ( www.zagreb.hr)

Pazinska tvrtka Multi-sport sudjelovala u opremanju trenutno najmodernije škole i dvorane u Hrvatskoj, zagrebačke XII. gimnazije koja je otvorena na prvi dan drugog polugodišta.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević sa zamjenicima Danijelom Dolenec i Lukom Korlaetom, u pratnji ravnateljice Jadranke Vlahovec i svojih suradnika, otvorio je danas novu školsku zgradu XII. gimnazije u Gornjoj Dubravi.

”Nema ljepšeg načina za proslaviti početak polugodišta nego otvorit novu školu“, kazao je gradonačelnik podsjetivši kako se 30 godina pričalo o ovoj školi. „Znam koliko je truda uloženo da se škola otvori na vrijeme, te zahvaljujem svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta i otvaranju jedne od najljepših školskih zgrada u Zagrebu. Vrijednost investicije je oko 17,4 milijuna eura“.

Ravnateljica Jadranka Vlahovec kazala je kako je ovo izniman dan za XII. gimnaziju i sve njene djelatnike, istaknuvši kako je obrazovanje temelj svakog društva, a obrazovanje djece naša budućnost.

Sportska dvorana XII. gimnazije u čijem je opremanju sudjelovao Multi -sport (www.zagreb.hr)

Zgrada je podijeljena na tri etaže. U podrumu se nalazi trodijelna dvorana za tjelesnu i zdravstvenu kulturu, dvorana za korektivnu gimnastiku sa pratećim sadržajima kao i tehničke i servisne prostorije škole. U prizemlju se nalazi ulazni prostor, prostor više namjena, knjižnica sa malom multimedijalnom dvoranom, prostorijama vanjskih korisnika u suterenu i administracijom škole na polukatu. Na katu su smještene 22 učionice sa praktikumima, kabinetima i ostalim pratećim sadržajem, a škola ima smještajni kapacitet za 480 učenika u jednosmjenskom režimu nastave. (preuzeto sa zagreb.hr)

Pročitajte još...