Antoneli Prodan dekanova nagrada za izvrsnost Ekonomskog fakulteta u Rijeci

Facebook
Twitter
LinkedIn

Antonela Prodan jedna je od dobitnica dekanove nagrade koju je nedavno dodijelilo Fakultetsko vijeće Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci nagrade za izvrsnost u akademskoj godini 2021./2022. studentima koji su ostvarili na pojedinim razinama preddiplomskog i diplomskog studija najviši prosjek ocjena te studentima koji su se svojim angažmanom istaknuli na području aktivizma i sporta.

Ova je pazinska studentica već i prepoznata kao vrsna studentica te već obavlja posao demonstratora na kolegiju Organizacije, a ovom joj je nagradom valoriziran dosadašnji trud i bit će podstrek za daljnje uspješno studiranje

Uz nju,  dekanovom nagradom na preddiplomskom studiju na hrvatskom jeziku nagrađeni su: Karla Mijić  i Anđelika Licul, a na diplomskom studiju na hrvatskom jeziku nagrađeni su: Alisa Ivančić, Leona Kajganić i Nikolina Šolar.

Dekan prof.dr.sc. Saša Drezgić uručuje nagradu Antoneli Prodan

Na preddiplomskom studiju International Business na engleskom jeziku nagrađeni su: Andrea Nisbet, Andrea Jurcan i Helena Mamić, dok su na istom studiju na diplomskoj razini nagrađeni: Nora Božić i Matea Mijatović, a Tamara Popić je izabrana za dobitnicu Dekanove nagrade za sport te Nina Višković za dobitnicu Dekanove nagrade za aktivizam.

Studentima s posebnim potrebama, koji ulažu dodatan trud u izvršavanju svojih fakultetskih obaveza dodijeljene su novčane potpore.

Pročitajte još...