Centar za mlade Alarm Pazin u subotu izložbom i koncertom Ive Gortan i Roberta Meistera proslavlja prvih sedam godina postojanja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Centar za mlade Alarm Pazin slavi sedam godina postojanja od kada je 2015. godine osnovana ova udruga. U svojoj objavi na Facebook stranici najavili su ovaj događaj koji će proslaviti izložbom u RocKaštelu u subotu, 30. srpnja s početkom u 19,30 sati.

“Nije baš lako za povjerovati, ali već je prošlo čaaak 7 godina od kada je održana prva skupština pazinske omladinske udruge pod imenom – Centar za mlade „Alarm“! 
Smatramo kako je to i više nego dovoljan razlog da se okupimo na izložbi koju smo tom prigodom osmislili te da se gledanjem fotki prisjetimo zajedničkih uspomena – od mjesta koja smo posjetili i kojima smo se vraćali do ljudi koje smo upoznali i s kojima smo ostali prijatelji! 
Note: Samo dok smo prikupljali fotke, prisjetili smo se brojnih dogodovština koje su nam izmamile veeeeelike osmjehe na lica… A sigurni smo da će i vama. Čekajte tek da vidite izložbu! 
Neizmjerno joj se veselimo, ali i vama! 
A kakva bi to izložba bila bez glazbene podloge.. Nju će popratiti glas i stas Ive Gortan te Roberta Meistera. ?
Subota, 30. srpnja 2022. u 19:30 h u RocKastelu = s a v e t h e d a t e !”
 
Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…