Glazbene radionice za djecu od 3. do 7. srpnja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Udruga TradIn Ethno organizira radionice za djecu od prvog do četvrtog razreda svakog dana od 9 do 13 sati u periodu od 3. do 7. srpnja u suradnji s Društvom “Naša djeca” Pazin u Društvenom centru Veli Jože.

Polaznici će se zabaviti uz glazbu, učeći pjesme iz Istre i cijelog svijeta, učenje osnove glazbene teorije kroz igru i sviranje – moći će i vježbati na instrumentu (ako ga imate). Nije potrebno prethodno znanje i iskustvo, a u cijenu je uključena lagana okrjepa i voće. Voditelji su Goran Farkaš i Myrian De Bonte. Goran Farkaš svira mih, tambura, vijulin, perkusije, glazbenik je i frontmen grupe Veja. Često kombinira tradicijsku glazbu s glazbom svijeta. Do sada je proveo i organizirao brojne radionice u vrtićima i školama.

Myriam De Bonte svira flautu i dijatonsku harmoniku, po struci je socijalna radnica iz Belgije s pazinskom adresom. Već 20 godina putuje po Europi i svijetu učeći tradicijsku glazbu. Dugogodišnja je organizatorica i voditeljica raznih glazbenih kampova. Zajedno, Goran i Myriam, sviraju u grupi Mih & Me, te vode TradInEtno Orkestar. Prijave se zaprimaju na mail: tradinetno@gmail.com ili na broj mobitela: 095-5560-748.

Pročitajte još...