GRAD PAZIN: Počela podjela poklon paketa za socijalno najugroženije sugrađane uoči Uskrsa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uoči nadolazećih Uskršnjih blagdana, Grad Pazin je i ove godine za svoje najranjivije (socijalno najugroženije) sugrađane pripremio 90 prigodnih poklon paketa sastavljenih od prehrambenih i higijenskih artikala.

Prvi paketi podijeljeni su danas, 29. ožujka u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Pazin. Zajedno s djelatnicima i volonterima Gradskog društva Crvenog križa Pazin, od 29. do 31. ožujka u njihovim prostorima na adresi Ernesta Jelušića 2, od 9:00 do 15:00 sati nastavit će se podjela.

Kako bismo očuvali zdravlje naših starijih sugrađana, prema potrebi paket može preuzeti i mlađa osoba (djeca, unuci, susjedi,…), uz predočenje osobne iskaznice i OIB-a korisnika.

Korisnicima, koji su dobili poziv za preuzimanje paketa, a nisu ga u mogućnosti sami preuzeti, djelatnici Grada Pazina i Crvenog križa Pazin uručiti će pakete u tjednu prije Uskrsa, osobno na adresu. Popis najpotrebitijih osoba i obitelji sastavljen je u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Pazin i Gradskim društvom Crvenog križa Pazin.

Dodatno, Grad Pazin pripremio je poklon pakete i za 14 korisnika Dnevnog boravka za starije osobe Pazin, a za koje je zajedno s 90 poklon paketa za socijalno najugroženije sugrađane osigurano 2.336,00 eura.

Pročitajte još...