Današnja izvanredna sjednica Gradskog vijeća Grada Pazina trajala je šest minuta – donesene su dvije odluke

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas je u velikoj vijećnici Grada Pazina održana izvanredna sjednica Gradskog vijeća. Trajala je nešto više od šest minuta, a prisutno je bilo osam vijećnika.

Naime, imala je samo dvije točke. Na prvoj je Iva Ciceran, dosadašnja ravnateljica Gradske knjižnice Pazin, imenovana za vršiteljicu te dužnosti do izbora i imenovanja novog ravnatelja/ice.

Gradonačelnica Jašić upoznala je vijećnike s time da je odmah prošlog petka razgovarala s ravnateljicom Ciceran te će ona obnašati tu dužnost barem do okončanja postupka novog izbora.

Nakon toga je uslijedila druga točka u kojoj je izmijenjena Odluka o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za provedbu natječaja za izbor ravnatelja/ravnateljice Gradske knjižnice Pazin.

Pročelnica za društvene djelatnosti Nevija Srdoč objasnila je kako je Roberta Špoljarić zamolila da je se razriješi članstva u tom Povjerenstvu zbog osobnih razloga, a na njeno mjesto dolazi Jadranka Mrak.

Uz nju, u tom Povjerenstvu je i predsjednica Martina Brajković Mrak te član Goran Farkaš i članice Ranka Šepić i Emina Svilar.

Pročitajte još...