ADVENT U SRCU ISTRE: Kraj godine uz doček u podne i svirke uživo

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kraj godine nam se bliži, a Advent u srcu Istre nastavlja s programima. Posljednji tjedan u godini provodite u Pazinu!

Za kraj godine u Pazinu će tako gostovati u srijedu, 27. prosinca s početkom u 18:00 na pozornici uz samo klizalište lutkarska predstava i radionica “Puppeta” koja je zasigurno razveseliti mališane.

Time zaokružujemo dječji program za ovu godinu, te već krajem tjedna pazinski ugostitelji nude svirke uživo u svojim objektima. Zagrijavanje za najluđu noć u godinu počinje već u petak, 29. prosinca uz koncert Dua – Aucustic Ride na pozornici uz samo klizalište te novogodišnji party u Caffe bar “Club-u” uz DJ/MC Foku

I ovog 31. prosinca u podne stanovnici/ce Pazina i njihovi gosti počinju odbrojavanje do 2024. godine. Ako želite dva puta dočekati Novu godinu uz živu glazbu i klizalište tada je Pazin pravi odabir za Vas.

Veselo će biti već od ranog jutra kada u 7:00 sati ispred Gradske kavane u Pazinu nastupaju majstori dobre zabave koji će se pobrinuti za odličnu atmosferu, radi se o domaćem sastavu – Frula band, a u 11:00 sati počinje svirka na klizalištu.

Uz taktove rocka dočekajte podne uz odličan Electric Ride koji će izvoditi najveće domaće i strane hitove. Uz ugostiteljsku ponudu adventskih kućica i dodatnog šanka, kuhanog vina ili toplog čaja neće nedostajati za nazdraviti. Zaplešite za kraj godine upravo u Pazinu, dok će najmlađi posjetioci moći klizati uz prigodne maskote.

Pročitajte još...