I ovoga se prosinca na Šetalište vraćaju legendarne zimske igre za male i velike – ZINP,A! – Zimske Igre Na Pazinski, Ala!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Približilo se vrijeme adventa, a s njime i razne manifestacije koje u Pazinu nude pregršt prilika za druženje i zabavu svim generacijama. Jedna od takvih je upravo sportsko-zabavna manifestacija „ZINP,A!“ koja se odvija 3. put zaredom u zimskome izdanju.

Zimske igre naziva „ZINP,A! – Zimske Igre Na Pazinski, Ala!“ održat će se 14. prosinca 2023. godine u poslijepodnevnim satima na poznatom pazinskom Šetalištu. Prvi dio čini natjecanje za djecu (odvojene kategorije za učenike nižih razreda i viših razreda), a drugi dio natjecanje za odrasle.

Obavezna je registracija timova pola sata prije početka pojedine kategorije, a za to vrijeme sudionici imaju prilike isprobavati igre.

U 16 sati započinje natjecanje u dječjim kategorijama (kategorija za učenike nižih razreda od 1. do 4. razreda i kategorija za učenike viših razreda od 5. do 8. razreda). Novost je da će se ove godine i djeca imati prilike okušati u ekipnom natjecanju.

Djeca osnovnoškolskog uzrasta natječu se u ekipama sastavljenim od troje igrača, a sudjelovanje je besplatno.

U 18 sati na Šetališnu scenu stupaju odrasli, koji će svoje snage također odmjeriti ekipno u sastavu od tri igrača.

Prijave ekipa zaprimaju se do 13.12.2023 ili do popunjena mjesta. Djeca se mogu prijaviti na e-adresu dndpazin@gmail.com ili pozivom na broj 091 934 0515 (Karla Breščić), a odrasli se mogu javiti na e-adresu tajnikzsupazin@pazin-sport.hr ili na broj 091 585 5497 (Patrick Rabar).

Sudjelovanje za djecu je besplatno, dok je kotizacija za odrasle 10 eura po ekipi. Kotizacija uključuje prigodnu kapicu i okrepu te troškove organizacije za sve sudionike.

Pobjednike očekuju vrijedne nagrade, a posjetitelje još jedne legendarne, sada već i tradicionalne zimske igre na Šetalištu.

Pozivaju se sportaši i rekreativci, amateri i profesionalci, djeca i odrasli na sudjelovanje u zabavnim igrama duž Šetališta. Više informacija možete potražiti na stranicama Zajednice sportskih udruga grada Pazina te događaju.

Manifestaciju „ZINP, A!“ provodi Zajednica sportskih udruga Grada Pazina, Pazin sport, Društvo „Naša djeca“ Pazin i Centar za mlade „Alarm“ Pazin uz pokroviteljstvo Turističke zajednice središnje Istre.

Pročitajte još...