ISTRIAN SPRING TROPHY | U nedjelju 12. ožujka iz Pazina starta treća etapa međunarodne biciklističke utrke

Facebook
Twitter
LinkedIn

Međunarodna, profesionalna, etapna biciklistička utrka Istarsko proljeće (Istrian Spring Trophy) koja se održava od 9. do 12. ožujka 2023. godine diljem Istre, zadnjeg dana dolazi u Pazin.

Start posljednje 3. etape, održat će se u nedjelju 12. ožujka, a star je predviđen u 11:00 sati iz Trga slobode u Pazinu. Sama trasa etape je Pazin-Umag s duljinom od oko 115 kilometara.

U nedjelju 12. ožujka će parkiralište pod naplatom na Trgu slobode biti zatvoreno, stoga molimo sve korisnike i korisnice da uklone svoje automobile s parkirališnih mjesta. Već od ranojutarnjih sati će se na Trgu slobode okupljati ekipe i logistika, a postavit će se i pozornica na kojoj će se odvijati program u trajanju od cca 1,5 sata. 

Predstavljanje 30 profesionalnih biciklističkih ekipa iz 30-tak zemlja svijeta kreće od 10:00 sati. Dođite i podržite naše predstavnike na ovoj prestižnoj utrci BK Kamen Pazin. Start je predviđen u 11:00 sati u smjeru Draželja. Promet će biti pod posebnom regulacijom 10-tak minuta od starta.

Pročitajte još...