Održane javne rasprave u mjesnim odborima Trviž i Zarečje, ove srijede na rasporedu MO Stari Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sklopu devetog po redu ciklusa projekta „Pazi(n) proračun!“, ovu srijedu, 26. travnja, s početkom u 18.30 sati, u Mjesnom odboru Stari Pazin održat će se javna rasprava na kojoj će se odlučivati o raspodijeli  6.636,14 eura (50.000,00 kn). Pozivaju se stoga mještani i mještanke da se u što većem broju aktivno uključe i odluče koje će male komunalne akcije na njihovom području biti realizirane kroz proračun u 2023. godini.

U sklopu prošlotjednih  javnih rasprava o malim komunalnim akcijama u 2023. godini odlučivalo se u mjesnim odborima Trviž i Zarečje. U Trvižu je izglasano postavljanje rasvjetnih tijela prema Brajkovićima, dok su se u Zarečju okupljeni složili oko ulaganja u nova vrata na društvenom domu te za izgradnju temelja i ankera s pripremom za rasvjetu prema naselju.

Nakon Starog Pazina, u ovom ciklusu javnih rasprava preostala je još ona u MO Pazin koja će se održati sljedeći tjedan, o čemu će zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni.

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…