TZSI izdala novu gourmet brošuru „Svijet okusa središnje Istre“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Friško iz tiska stigla nam je danas nova gourmet brošura, u kojoj se nalazi popis ugostiteljskih objekata, OPG-ova i gastronomskih manifestacija na području TZ središnje Istre.

 Središnju Istru posjećuje sve veći broj turista svake godine, a isto tako povećava se broj gostiju kojima je enogastronomija jedan od glavnih motiva putovanja. Upravo s tom spoznajom vodila se TZ središnje Istre pri izradi nove gourmet brošure u kojoj su objedinjeni svi restorani, konobe, agroturizmi, pizzerie i gostionice u kojima gosti mogu uživati u lokalnoj domaćoj hrani i piću.

Kako bi dašak Istre ponijeli sa sobom i proširili dobar glas o delicijama u kojima su imali prilike uživati, u brošuri se nalaze također i popis vinara, medara, uljara i opg-ova na čijim se adresama proizvodi mogu kupiti i degustirati.

Ovaj eno gastro vodič kroz središnju Istru prava je pozivnica za istraživanje i kušanje proizvoda koje naši domaćini stvaraju svojim vrijednim rukama i naslijeđenom recepturom.

Izdavač ove brošure je TZ središnje Istre, urednica direktorica Sanja Kantaruti, tekstove su pisale Vesna Ivanović i Nina Maria Laginja, za fotografije su zaslužni Maja Danica Pečanić i Julien Duval, a grafičko oblikovanje Lastik studio iz Žminja.

Osim u tiskanom obliku, brošura je dostupna i u digitalnoj verziji i to na linku: https://cms.central-istria.com/assets/3b4aeb91-5ce5-444c-86db-76d6d68a8b14.pdf

Brošuru u ruke i otkrijte svijet okusa središnje Istre!

Pročitajte još...