U Pazin se vraća proslava “Prvog maja” – Praznika rada!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Grad Pazin najavljuje organizaciju proslave Praznika rada, koja će se održati na na platou kod prostorija MC Indians, iznad Doma za starije osobe, u srijedu, 1. svibnja 2024. s početkom u 11:00 sati.

Nakon nekoliko godina pauze, u Pazinu se ponovno organizirano slavi Praznik rada koji je prilika da se prisjetimo povijesnih događaja koji su oblikovali radnički pokret i doprinijeli razvoju radničkih prava diljem svijeta.

Također, to je vrijeme za prepoznavanje i zahvalu svim radnicima koji svakodnevno doprinose funkcioniranju društva svojim radom i trudom.

Proslava će započeti tradicionalnom ranojutarnjom budnicom Limene glazbe Pazin, koja će svoj glazbeni obilazak grada započeti već u 6:00 sati.

U suradnji s Moto klubom Indians MC Croatia, na livadama ispred klupskih prostora bit će postavljene klupe i šator, gdje će posjetitelji moći uživati u nastupu Darka Gržetića Gljive. Grad Pazin će također osigurati 400 besplatnih porcija graha, koje će se podijeliti posjetiteljima od 13:00 sati.

Pozivamo sve da nam se pridruže na proslavi Praznika rada, gdje će biti organiziran i stolno teniski turnir te igra cornhole, uz napuhanac za najmlađe. Dođite i provedite ugodan dan uz sportske aktivnosti i druženje!

U slučaju kiše, proslava se neće otkazati, već će se preseliti u natkrivene i zatvorene prostore na istoj lokaciji. Organizatori i pokrovitelji manifestacije su Grad Pazin i Usluga d.o.o. Pazin.

Pročitajte još...