U poduzetničkom inkubatoru u Pazinu u ponedjeljak besplatno predavanje „Kako spriječiti burnout“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Poduzetnici i obrtnici s područja središnje Istre od kraja svibnja mogu se besplatno informirati i educirati o brizi o mentalnom zdravlju uz zanimljiv program i mogućnosti u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP.

Prvim predavanjem o tome što je uopće burnout u svibnju je uspješno započeo ciklus informiranja, a novo predavanje pod nazivom „Kako spriječiti burnout“ održat će se u ponedjeljak, 17. lipnja od 17:30 do 19 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora Pazin UP.

Predavanje će biti interaktivnog karaktera. Prijave nisu potrebne, a posjetitelji će se moći informirati o tome kako se obraniti od posljedica stresa uslijed prevelikog broja obaveza te tehnikama nošenja s posljedicama sagorijevanja.

Zainteresiranim poduzetnicima i obrtnicima osim sudjelovanja na informativnim predavanjima dostupno je i besplatno savjetovanje o temama iz područja mentalnog zdravlja i međuljudskih odnosa. Cilj programa je osnažiti i poduprijeti poduzetnike i obrtnike za lakše nošenje sa stresom i obavezama kojima su svakodnevno izloženi, a sve u svrhu donošenja boljih i uspješnijih poslovnih odluka, kojima će osigurati uspješnije poslovanje svojih tvrtki i obrta te bolje radne uvjete svojim zaposlenicima.

Fokus savjetovanja je na značaju očuvanja psihofizičkog zdravlja u sferi posla, postavljanju granica, razvoju pozitivne slike o sebi, temi autoriteta, vježbama disanja, načinima regulacije u stresnim situacijama i slično. Savjetovanje će se održavati svakog prvog ponedjeljka u mjesecu od 15:30 do 18 sati u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP. Savjetovanje će se održavati individualno te će trajati po 45 minuta, a bit će moguće sudjelovati isključivo uz prethodnu najavu i rezervaciju željenog termina na info@rasi.hr.

Iduće savjetovanje zakazano je za ponedjeljak, 1. srpnja, a svi zainteresirani mogu se prijaviti do 28. lipnja.

Za radionice i savjetovanja bit će zadužena savjetodavna terapeutkinja Petra Bulić – po struci magistra farmacije i medicinske biokemije. Završila je edukaciju za tjelesno orijentiranu psihoterapiju te je članica Hrvatske komore psihoterapeuta. Svoju privatnu psihoterapijsku praksu obavlja u Pazinu i Rijeci te u Rijeci radi kao asistentica u Centru za integrativni razvoj (institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju).

Pročitajte još...