Na venecijanskom maratonu istrčalo 17 pazinskih sprintića, a Dragan Brečević odradio maraton

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pazinski sprintići iz Športsko-rekreativnog kluba „Vite“  su ove nedjelje bili su jako aktivni i sudjelovali su na poznatom 36. maratonu u Veneciji. Pazinski trkači – njih 17 bilo je dijelom ogromne rijeke trkača – od njih čak 15 tisuća natjecatelja koji su trčali na dionicama od 42, 21 i 10 kilometara.

Najdužu trasu od 42 km istrčao je Dragan Brečević za  4:02:06. Najbrži Pazinac u Veneciji na polumaratonu bio je Srđan Božić sa rezultatom 1:43:52, a najbrže pazinske sprintićke na 21 km bile  su Ivana Baća i Višnja Brajković, njima je trebalo 1:53:06.

Polumaraton su još istrčali:  Nataša Pamić, Ivica Šuran, Andrea Ćus, Ivana Belobrajić i Sanja Madruša Buretić. U najbrojnijoj utrci u Veneciji, na 10 km sudjelovali su: Robert Bertetić, Leana Paulišić, Tamara Lakoseljac Benčić, Ladislav i Nataša Lakoseljac, Mirela Aničić, Ljerka Radolović i Sanda Gržinić.  Staza u Veneciji je bila lijepa , ali i poprilično zahtjevna , neravna i s puno mostova.

 Trčanje prelijepom Venecijom , sigurno je bio veliki doživljaj za pazinske sprintiće koji su se za ovu utrku pripremali s trenerima Paolom Maligecom i Kristinom Jurić, a logističku potporu oko organizacije putovanja pomogla im je naša Pazinka  Irena Tomaško koja već 30- ak godina živi u Italiji, a i imali su i veliku podršku svojih navijača u Veneciji.

Pročitajte još...