Objavljene privremene rang liste za Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na službenoj web stranici Dječjeg vrtića “Olga Ban” Pazin objavljene su privremene rang liste djece za upis u vrtiće. Konačna lista bit će dostupna 25. lipnja 2024. godine.

Matični vrtić: Prijavljeno je 47 djece vrtićkog uzrasta koja ispunjavaju uvjete te će sva biti primljena.

Pazinske jaslice: Prijavljeno je 84 djece koja ispunjavaju uvjete, no trenutno je moguće primiti njih 40.

Područni vrtići: Nakon popunjavanja svih slobodnih mjesta u matičnom vrtiću i jaslicama, ostaje ukupno 14 slobodnih mjesta za djecu vrtićkog uzrasta u područnim vrtićima:

    • Lupoglav: 4 mjesta
    • Gračišće: 5 mjesta
    • Tinjan: 2 mjesta
    • Sv. Petar u Šumi: 3 mjesta

Privremene rang liste možete pogledati na web stranici vrtića.

Roditelji mogu podnijeti zahtjev za upis u programe sa slobodnim mjestima tijekom perioda za podnošenje prigovora.

Roditelji imaju pravo podnijeti prigovor na privremenu rang listu. Prigovori se podnose Upravnom vijeću Vrtića, a dostavljaju se pismenim putem na adresu: Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin, Prolaz O. Keršovanija 1, 52000 Pazin, ili putem e-pošte na: povjerenstvo@vrtic-olgaban-pazin.hr, u roku od osam dana od dana objave, odnosno najkasnije do 6. lipnja 2024. godine.

Sve informacije o prednostima pri upisu i bodovanju u Dječjem vrtiću “Olga Ban” možete pronaći ovdje.

Na web stranicama Grada Pazina navode da će sufinancirati boravak djece u vrtićima drugih osnivača ili obrtima za dadilje u 2024./2025. godini, čak i ako samovoljno odustanu od upisa u Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin. Mole se roditelji koji odustaju od upisa da, ako je moguće, obavijest o odustajanju pošalju unutar roka za prigovore pismenim putem, osobno ili na e-mail: povjerenstvo@vrtic-olgaban-pazin.hr, kako bi oslobodili mjesto za djecu koja se nalaze ispod crte na privremenoj rang listi.

Pročitajte još...