OSOBA MJESECA OŽUJKA: Ovog puta laureati su Zvjezdan, Karmen i Mario – kome ide Vaš glas?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ožujak je mjesec buđenja, priroda prolazi kroz ciklus u kojem lijepi dani napuštaju zimu i nagovještaju procvat. Aktivnosti usprkos tome zaista ne nedostaje, pa smo tako i u redakciji Kampanje imali tradicionalnu glavobolju koga sve predložiti za osobu mjesecu, kandidata uvijek ima više, a nekako se držimo forme da ipak uvijek biramo između njih troje.

Ovaj su mjesec tako obilježile tri izuzetne osobe, a vašim klikom ćete izabrati koja je po vama osoba prvog proljetnog mjeseca 2024. godine.

ZVJEZDAN JURCOLA – na čelu je jedne od najboljih hrvatskih radio postaja, koja gazi u svoju 34. godinu postojanja. Uporan i principijelan u smislu promocije istarske baštine i tradicije te kvalitete informativnog i glazbenog sadržaja. Brojne su nagrade koje je ovaj radio osvojio, pomalo nas je na to i navikao. Posljednja Večernjakova ruža jedno od najvećih priznanja koje u radijskom poslu možete dobiti, a ove godine ovaj je radio smješten na „šufitu“ zgrade Pazinskog kolegija razveselio dobivanjem nagrade za najbolju radijsku emisiju „Draga nam je Istra“.

KARMEN GAŠPARINI – na čelu je pazinskog Udruženja obrtnika, jednog od suorganizatora i više nego uspješnog Festivala strukovnih zanimanja koji se ove godine odvio u ožujku pazinskoj gradsko-školskoj sportskoj dvorani u svojem trećem izdanju. Uz kolegicu Alison Merlić, te Erosa Sorića iz županijskog udruženja obrtnika i druge vrijedne organizatore, festival je napravio velike pomake u privlačenju učenika u strukovna zanimanja. I ove je godine privukao više od 1.200 učenika iz cijele Istre te Kvarnera.

MARIO BRATULIĆ – bez obzira što je supetarski sajam iskorišten za političku promociju skorašnjih izbora, valja priznati kako je manifestacija „S klobasicom u EU“ izrasla u jednu od najoriginalnijih istarskih manifestacija na čijem je čelu supetarski dugovječni načelnik, predsjednik organizacijskog odbora sajma koji je postao ne samo istarski, hrvatski, nego i međunarodno značajan, a kroz njega prodefilira nekoliko tisuća posjetitelja. Ove je godine na samo ocjenjivanje kobasica i salama pristiglo rekordnih 210 uzoraka u jedanaest kategorija i to iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Portugala, što zaslužuje potpuni respekt.

Anketa je okončana.

Osoba ožujka 2024 - Kampanja:
Pročitajte još...