Ovog vikenda u Pazinu se igra međunarodni turnir u minibasketu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Košarkašku sezonu danas u Pazinu otvaraju minikošarkaši rođeni 2010. i mlađi međunarodnom utakmicom Stražišća iz Slovenije i domaćina Pazina. Nakon toga slijedi istarski derbi Poreča i Stoje.

Subota je dan kada ljubitelji kraljice igara od 9 sati ujutro do 19:30 sati navečer imaju pravu poslasticu od deset utakmica zaredom! U nedjelju od 9 sati je utakmica za peto mjesto, u 10:10 za treće mjesto i 11:20 za prvo mjesto.

Ulaz je besplatan i poziv svima da sa početkom Europskog prvenstva u košarci pogledaju i 15 utakmica najmlađih košarkaša (pored gostiju iz Slovenije i domaćih košarkaša još šest ekipa regije zapad i to tri ekipe iz susjedne Primorsko goranske županije Crikvenice, Cresa i FSV iz Rijeke te Stoje iz Pule, Poreča i Olive iz Vodnjana).

Kod 96 mini košarkaša koji će zaigrati na parketu Školsko gradske dvorane talenta neće nedostajati. Na svima u dvorani je zadatak da ih podrže bez obzira na rezultate koje će postizati na turniru, kako u pobjedama koje svi priželjkuju tako i u porazima na kojima se uči za naredne dane u razvitku u prave košarkaše!

Pročitajte još...