Park istarskih velikana postaje kulturna oaza u srpnju

Facebook
Twitter
LinkedIn

U srcu grada Pazina, u parku istarskih velikana, ovog nas srpnja očekuju zabavne kulturne večeri.

Centar za kulturu i obrazovanje, u suradnji s Gradom Pazinom i Turističkom zajednicom središnje Istre, pripremio je širok i zanimljiv program – svakog četvrtka i petka u srpnju.

Na ljetnim večerima u parku istaknut će se lokalni umjetnici, udruge, ali i bogata ugostiteljska ponuda.

Od 4. do 26. srpnja, svakog četvrtka i petka od 19 sati, park će biti domaćin niza događanja koja će obogatiti vaše ljetne večeri i stvoriti nezaboravne uspomene,” poručio je voditelj kulturnih djelatnosti Centra za kulturu i obrazovanje Aleksandar Bančić.

Izvor: Centar za kulturu i obrazovanje Pazin, Facebook

Marina Bijonda Brezac, ravnateljica Centra za kulturu i obrazovanje, istaknula je: “Program je kreiran u suradnji s lokalnim udrugama i umjetnicima, od kojih posebno ističemo i zahvaljujemo Društvu likovnih stvaratelja Pazin, Društvu Naša djeca Pazin i udruzi TradIn Etno.”

Otvaranje je zakazano za 4. i 5. srpnja s programom “Beeraj čine, beeraj libar”. Cijeli program možete pogledati ovdje.

Iz Grada Pazina, Dejzi Miljavac, viša stručna suradnica za protokol i manifestacije, poručuje: “Dođite i uživajte u ljetu ispunjenom glazbom, filmovima i programima za najmlađe, u opuštajućem i intimnom okruženju, uživajući na prostirkama postavljenim diljem parka. Osvježite se uz ugostiteljsku ponudu i kušajte najbolji sladoled u Istri. Doživite drugačiji ljetni doživljaj podalje od gužvi i opustite se u hladovini našeg parka.”

Već se veselimo ljetnim večerima u ugodnim temperaturama pazinskog parka, uživajući u raznim izvedbama. Ovo je odličan poziv za ljetne večeri!

Pročitajte još...