Povijesni uspjeh hrvatske odbojkaške reprezentacije, Samanta Fabris briljirala s 28 poena

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija proživljava svoje najljepše dane! Po prvi je puta pod vodstvom Samante Fabris plasirala se u prestižno natjecanje – Ligu nacija jučerašnjom pobjedom u zadru nad Belgijom 3-1 u setovima.

Naše reprezentativke nisu ništa prepuštale slučaju i bilo je jasno da će u dvorani Krešimira Ćosića utakmicu završiti uzdignutih ruku. Po setovima, rezultat je bio 25-20, 21-25, 25-22, 25-21, od čega je Fabris postigla 31 poen. Uz nju najbolje su bile Božana Butigan i Martina Šamadan koje su sakupile po 12 poena. 

Nakon utakmice za Sport Klub je izjavila:

Bilo je nevjerojatno izboriti pobjedu pred tolikim brojem naših navijača koji su došli ovdje,” kazala je Fabris.

Imali smo svoj cilj, imali smo svoj san i došli smo ovdje znajući da će biti teško. Ali bili smo spremni boriti se i izboriti mjesto među najboljima. Jako sam ponosna na momčad i na stručni stožer, ali i na organizatore jer je sve bilo savršeno. Sljedeće godine igrat ćemo protiv najboljih momčadi na svijetu, ali za sada samo želimo slaviti,” dodala je.

 

.

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…