Predrag Pušelja održao zanimljivo predavanje o benefitima i trendovima u digitalnom marketingu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Predrag Pušelja drži predavanje na "šufitu" Radiokluba Pazin (snimio: Ivan Guštin)

U srijedu je u Radioklubu Pazin održano predavanje na temu “Benefiti, fun facts i trendovi u digitalnom marketingu”. Predavanje je održao Predrag Pušelja, iskusan marketinški stručnjak, odnedavno stanovnik okolice Pazina. Predavanju je prisustvovalo 15-tak zainteresiranih, a još desetak ljudi je u živo pratilo prijenos preko interneta.

U prvom dijelu predavanja iznio je brojne komparativne prednosti digitalnog marketinga u odnosu na konvencionalni. Zatim je iznio niz zanimljivih informacija, činjenica i statističkih podataka o korištenju digitalnih medija za marketing, sklonostima i navikama korisnika, od kojih su neki većini jasni i očekivani, ali neki su prilično iznenađujući.

U zadnjim dijelu opisao je aktualne i buduće trendove u digitalnom marketingu, na što treba obratiti pozornost, koje kanale koristiti ovisno o ciljanim skupinama i slično.

Nakon predavanja razvila se dugotrajna zanimljiva diskusija sa sudionicima na razna pitanja i komentare vezano za temu predavanja, a posebno zanimljiva su bila iskustva predavača u nekim konkretnim marketinškim projektima koje je osmislio i vodio.

Zanimljivo je da je Predrag Pušelja odnedavno stanovnik okolice Pazina. Svojevremeno je bio poznat pod nadimkom Blogowski, poznat je u široj regiji kao vrstan stručnjak u digitalnom marketingu. Osim u Hrvatskoj, živio je i radio u Srbiji, Njemačkoj i Francuskoj.

Svoj poduzetnički put započeo je osnutkom poznatog geek branda traperica WTFJeans kojim je 2012. godine osvojio Kaliforniju s takvim uspjehom da ga je pratio i američki Time Magazine. Prije odjela marketinga u tvrtki Z-el d.o.o. Chipoteka gdje sada radi, vodio je marketing i webshop odjele u trgovačkim lancima Links i Polleo Sport u kojem je otvarao nove prodajne kanale na inozemnim tržištima Austrije i Slovenije. Kroz ove izazove usavršio je svoje vještine upravljanja budžetima, ljudima i strategijama u svrhu ostvarivanja najboljih marketinških rezultata.

Nakon predavanja razvila se zanimljiva rasprava (snimio: Ivan Guštin)
Pročitajte još...