Rovinjčester United i dalje neprikosnoven na istarskoj pub kviz ligi u Potpićnu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Treće kolo istarske pub kviz lige u Potpićnu u caffe baru Time OUT i treća pobjeda jakih rovinjskih kvizaških snaga – Rovinjčester Uniteda koji su sa 72 boda bili ispred ekipe „I gladni i jebeni i žedni“ koji su imali 69 te trećeplasiranih Labinjana iz ekipe „Elizabeth Reed“ sa 68 bodova.

Među 11 ekipa iz Pazina, Pule, Rovinja, Žminja, Labina i drugih mjesta, četvrto mjesto je pripalo Fantazistima sa 67, Lihtenštajnu i Dole zgor Potoka sa 63, Vozilići do Tokija zaustavili su se na 61, Kumovi & company te Avengersi imali su 60, Fjaka i Vajk Zadnji – 58, Korak do rakije 54, Ivan Drago z Brseča te Čajni kolutići 51, i na začelju Skobljena sapunela s 45 bodova.

Pitanja su osmislili dinamični dvojac Goran Kvalić i Saša Runko. Uobičajene četiri teme bile su podijeljene na pitanja kojima su nazivi bili „Državna“, „Znakovita“, „Kalodont“ i „Maneštra“.

Liga je planirana na način da se igra jednom mjesečno u 10 kola– svakog trećeg petka u mjesecu, a sljedeće kolo je na rasporedu u Potpićnu – 14. prosinca u četvrtak zbog večeri IstraSporta u Pazin u i koncerta Dalmatina u Labinu.

Pročitajte još...