SPORTSKI CENTAR EGIDIJE MARION? Grad Pazin objavio dva savjetovanja sa zainteresiranom javnošću

Facebook
Twitter
LinkedIn

Grad Pazin danas je objavio dva savjetovanja sa zainteresiranom javnošću. Jedno je vezano uz objedinjavanje više sportskih borilišta u Sportski centar „Egidije Marion“, a drugo uz Nacrt plana razvoja Grada Pazina.

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU –  prijedlog da se Školsko-gradska sportska dvorana, sportski centar, Gradski stadion, Pomoćno nogometno igralište, teniski tereni, rukometno igralište, košarkaško igralište, vježbalište na otvorenom i drugi sportski sadržaji koji čine jedan veliki sportski kompleks imenuju nazivom „Sportski centar Egidije Marion“.

U skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama, Grad Pazin dana 25. travnja 2022. započinje s provedbom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja prijedloga, mišljenja i primjedbi o prijedlogu da se Školsko-gradska sportska dvorana, sportski centar, Gradski stadion, Pomoćno nogometno igralište, teniski tereni, rukometno igralište, košarkaško igralište, vježbalište na otvorenom i drugi sportski sadržaji koji čine jedan veliki sportski kompleks imenuju nazivom „Sportski centar Egidije Marion“.

Navedeno savjetovanje provest će se u razdoblju od 25. travnja 2022. do 9. svibnja 2022. godine.

Adresa elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane javnosti: martina.brajkovic-mrak@pazin.hr uz prilaganje obrasca za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku.

Prijedloge, mišljenja i primjedbe moguće je dostaviti i putem pošte ili osobno na adresu: Ured Grada, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Obrazloženje – savjetovanje-imenovanje sportskog centra

Obrazac – savjetovanje-imenovanje sportskog centra

Prijedlog za imenovanje “Sportskog centra Egidije Marion”


SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU – Nacrt Plana razvoja Grada Pazina za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

U skladu s Zakonom  o pravu na pristup informacijama, Grad Pazin je dana 15. travnja 2022. godine započeo s provedbom savjetovanja s zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga o Nacrtu Plana razvoja Grada Pazina za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Navedeno savjetovanje provest će se u razdoblju od 15. travnja 2022. godine do 29. travnja 2022. godine.

Adresa elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane javnosti: martina.brajkovic-mrak@pazin.hr uz prilaganje obrasca za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku.

Mišljenja, primjedbe i prijedloge moguće je dostaviti i putem pošte ili osobno na adresu: Ured Grada Pazina, Družbe Sv.Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Obrazloženje – savjetovanje Plan razvoja.docx

Obrazac-savjetovanje.docx

Plan razvoja Grada Pazina_objedinjeni.docx

Pročitajte još...