SPORTSKI CENTAR EGIDIJE MARION? Grad Pazin objavio dva savjetovanja sa zainteresiranom javnošću

Grad Pazin danas je objavio dva savjetovanja sa zainteresiranom javnošću. Jedno je vezano uz objedinjavanje više sportskih borilišta u Sportski centar „Egidije Marion“, a drugo uz Nacrt plana razvoja Grada Pazina.

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU –  prijedlog da se Školsko-gradska sportska dvorana, sportski centar, Gradski stadion, Pomoćno nogometno igralište, teniski tereni, rukometno igralište, košarkaško igralište, vježbalište na otvorenom i drugi sportski sadržaji koji čine jedan veliki sportski kompleks imenuju nazivom „Sportski centar Egidije Marion“.

U skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama, Grad Pazin dana 25. travnja 2022. započinje s provedbom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja prijedloga, mišljenja i primjedbi o prijedlogu da se Školsko-gradska sportska dvorana, sportski centar, Gradski stadion, Pomoćno nogometno igralište, teniski tereni, rukometno igralište, košarkaško igralište, vježbalište na otvorenom i drugi sportski sadržaji koji čine jedan veliki sportski kompleks imenuju nazivom „Sportski centar Egidije Marion“.

Navedeno savjetovanje provest će se u razdoblju od 25. travnja 2022. do 9. svibnja 2022. godine.

Adresa elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane javnosti: martina.brajkovic-mrak@pazin.hr uz prilaganje obrasca za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku.

Prijedloge, mišljenja i primjedbe moguće je dostaviti i putem pošte ili osobno na adresu: Ured Grada, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Obrazloženje – savjetovanje-imenovanje sportskog centra

Obrazac – savjetovanje-imenovanje sportskog centra

Prijedlog za imenovanje “Sportskog centra Egidije Marion”


SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU – Nacrt Plana razvoja Grada Pazina za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

U skladu s Zakonom  o pravu na pristup informacijama, Grad Pazin je dana 15. travnja 2022. godine započeo s provedbom savjetovanja s zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja šire javnosti te pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga o Nacrtu Plana razvoja Grada Pazina za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Navedeno savjetovanje provest će se u razdoblju od 15. travnja 2022. godine do 29. travnja 2022. godine.

Adresa elektroničke pošte na koju se mogu slati očitovanja zainteresirane javnosti: martina.brajkovic-mrak@pazin.hr uz prilaganje obrasca za savjetovanje kojeg možete preuzeti u nastavku.

Mišljenja, primjedbe i prijedloge moguće je dostaviti i putem pošte ili osobno na adresu: Ured Grada Pazina, Družbe Sv.Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Obrazloženje – savjetovanje Plan razvoja.docx

Obrazac-savjetovanje.docx

Plan razvoja Grada Pazina_objedinjeni.docx

Pročitajte još...