Tvrtka Automotus donirala dječjem vrtiću i Crvenom križu bicikliće za djecu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Doris Velan i Davor Sloković

Danas je tvrtka Automotus iz Pazina vlasnika Davora Slokovića darovala je devet biciklića Dječjem vrtiću „Olga Ban“ Pazin i Gradskom društvu Crvenog križa Pazin.

Bicikliće su preuzele ravnateljice Doris Velan i Marijana Krbavac, a bicikle će se koristiti za podučavanje najmlađih stanovnika u sklopu edukacije koju vrtić provodi zajedno s hrvatskim autoklubom „Sigurno u prometu“.

Razina znanja o prometu na cestama i učestalim opasnostima koje on sa sobom nosi značajan je čimbenik sigurne vožnje, a najbolje je kad obrazovanje za sudjelovanje u prometu počne od malih nogu.

Jedan od ciljeva ovog preventivnog projekta je i povećanje razine svijesti i znanja roditelja o odgovornom i pravilnom odgoju njihove djece predškolske dobi u prometu koje se provodi u suradnji s odgajateljima i policijskim službenicima.

Sukladno navedenom cilju roditelje se informira o važnosti zajedničkog djelovanja kada se kreću u prometu sa svojom djecom na način da se pridržavaju prometnih pravila i potiču djecu na aktivno sudjelovanje u prometu s ciljem poštivanja prometnih propisa.

Davor Sloković i Marijana Krbavac
Pročitajte još...