U Pazin stiže hvaljena projekcija hrvatskog filma “Sedmo nebo”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pučko otvoreno učilište informira da će se u četvrtak, 01. veljače, u Velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma, u sklopu redovnog kino programa održati projekcija hrvatskoga filma “Sedmo nebo” uz prisustvo redateljice filma Jasne Nanut i producenta Hrvoja Osvadića.

Nakon projekcije održat će se kratak razgovor o filmu. Moderatorica će biti Roberta Špoljarić. 

Nešto o filmu:

“Sedmo nebo”

redateljica: Jasna Nanut

producent: Hrvoje Osvadić

scenaristi: Jasna Nanut i Hrvoje Osvadić

Glavne uloge: Krešimir Mikić, Iva Jerković, Iva Mihalić

sporedne uloge: Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović

proizvodnja: 2023. g

Trajanje: 88 minuta

Sinopsis

Nino Radman je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć „stručnjaka” čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu.

Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak.

O redateljici: 

Jasna Nanut

Jasna Nanut (1975.) magistrirala je filmsku i televizijsku režiju na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Paralelno s filmom bavi se televizijom na kojoj je započela karijeru. Autorica je šest kratkih igranih filmova koji su prikazani na Zagreb, Pula i Sarajevo Film Festivalu, u Tallinnu, Motovunu, Plans d’Angersu, Poitiersu i mnogim drugima.

Dvostruka je dobitnica Oktavijana, za svoj diplomski film Igra malog tigra i prvi profesionalni kratki film Tanja. Sedmo nebo je njen prvi dugometražni film. Članica je Društva hrvatskih filmskih redatelja.

 

Pročitajte još...