USPJEŠNI I MLADI I STARIJI | Plavi Put treći na Novogodišnjem turniru u Labinu, mladost Pazinke osvojila svoj turnir, Karlo Ivetić najbolji igrač!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas je završio Novogodišnji malonogometni turnir u Labinu koji je okupio 24 seniorske te po šest ekipa u U9 i veteranskoj kategoriji. Kod najmlađih, naslovom se okrunila Pazinka, u veteranima Agencija Medior, a najveći pehar, onaj kod seniora, pripao je Domino Malingu.

Klinci U9 odradili su super turnir. Uzbudljivo je bilo u svakoj utakmici, a na kraju su najbolji bili Pazinjani. U polufinalima Rudar je pobijedio Iskru nakon penala, nakon 24 minute bilo je 2:2. U drugom polufinalu Pazinka je bila bolja od Istre Pula. Za treće mjesto Istra je savladala Iskru sa 2:1, a Pazinka trenera Emanuela Erika je u finalu bila bolja od Rudara s 2:0.

Pehare i medalje za djecu sponzorirala je firma TCR Lazarić, a najbolja ekipa dobila je i tortu, poklon slastičarnice Pozzo! Za najboljeg golmana turnira izabran je Mark Jovanović iz Rudara, a za najboljeg igrača Karlo Ivetić iz Pazinke. Dobili su pehare, a golman i rukavice sponzora HO Soccer.

U veteranskom dijelu, polufinala su bila dosta izvjesna, Potpićan je savladao Stellu Šijana, a Agencija Medior Rašu Merag. Treće mjesto osvojili su Šijanci, a finale je nažalost po gledatelje bilo jednosmjerno, Medior je brzo napravio prednost i održavao do kraja. Za najboljeg golmana proglašen je Ivan Dragun iz pobjedničke ekipe, a za najboljeg igrača Milivoj Simeunović, također iz Mediora.

Kod seniora, vidjeli smo zaista odličan futsal. Neizvjesno je bilo seniorsko finale nakon što su u predigri igrači Plavog Puta pobijedili Harlem Klince u borbi za treće mjesto sa 6:1. Domino Maling je u polufinalu ‘preskočio’ Pazinjane, a onda su u finalu poveli igrači Okić Grupe golom Bernobića da bi izjednačio Urošević.

Golmani Starčić i Crljenica bili su sjajni i nisu dali da se rezultat više mijenja pa se pristupilo izvođenju penala! Nakon prve serije Okići su imali predost jer je Starčić obranio prvi penal. Ipak nakon toga Crljenica brani dva penala i donosi titulu Domino Malingu. Za najboljeg igrača izabran je Antonio SIljan, a za najboljeg golmana Dino Crljenica, oba iz pobjedničke ekipe.

VELIKA FOTOGALERIJA

Pročitajte još...