Emil Daus: „Raduje me moja Pazinština, a posebno Općina Cerovlje u kojoj živim, ispunjen sam ponosom i zahvalan svojim sumještanima!“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Emil Daus je jedan od rijetkih IDS-ovaca koji i nakon jučerašnjih izbora može biti zadovoljan svojim statusom i povjerenjem istarskih glasača. Naime, mjesta gdje je on najviše prepoznat godinama ponovno su bili „bastioni“ IDS-a.

„Istra više nema svog EU zastupnika, iako je Valter Flego to svojim dosadašnjim radom zaslužio. To su potvrdili i građani svojom podrškom diljem Istre, gdje je dobio daleko najviše glasova od svih kandidatkinja i kandidata, kao i lista IDS-a sa svojim partnerima“, rekao je Daus pa dodao:

„Ono što me dodatno raduje po rezultatima je moja Pazinština, a posebno Općina Cerovlje u kojoj živim. Nakon što je na prošlim izborima za Hrvatski sabor IDS s partnerima najveći postotak glasova dobio baš u Općini Cerovlje, posebno me veseli i rezultat od 67,5% podrške na jučerašnjim EU izborima, što je ponovno u nekoliko najboljih rezultata u cijeloj Istri. Iako ovog puta nije bilo dovoljno, ispunjen sam ponosom i zahvalan svojim sumještanima na dvotrećinskoj podršci IDS-u“, rekao je Daus.

Pročitajte još...