Rovinjchester United uvjerljivo najbolja pub kviz ekipa u Savičenti

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sklopu desetodnevne proslave 2. rođendana Kaštela Morosini-Grimani u Savičenti večeras je održan pub kviz pod zvijezdama koji je uspio privući čak 27 ekipa iz cijele Istre te pojedinaca od Županje do Makarske, čime je izjednačen lanjski rekord.

U jedinstvenom ambijentu unutrašnjosti novoobnovljenog kaštela najbolji su bili kvizaši iz Rovinja – Rovinjchester United, koji su od mogućih 80 bodova imali čak 70. Koliko su bili dobri govori i podatak da su iza njih na drugom mjestu se plasirali poznati pulski kvizaši New PMS feat. Amigosi koji su osvojili 64 boda. Iza njih su bili Labinjani na trećem mjestu sa 60 bodova pod imenom Čedni tuljan.

Četvrto mjesto pripalo je porečkoj ekipi Vajk Zadnji s 59,5 bodova, peto žminjskim Fantazistima s 59 te šesto mjesto rovinjskoj ekipi Domenico Pergolis s 58 bodova.

Pitanja su sastavljali Saša Runko i Goran Kvalić, a četiri bloka bila su sastavljena od pitanja najprije vezanih za gradove, pa pitanja s ljetnom tematikom. Treća serija pitanja bila je vrlo zanimljiva pod nazivom „Kalodont“ jer su završna slova odgovora označavala početna slova sljedećeg odgovora. Na kraju, po njihovom već uobičajenom receptu, u seriji pitanja „maneštra“ našla su se međusobno nepovezana pitanja o različitim temama.

Ovaj dvojac nastavlja s organizacijom pub kvizova, pa je slijedeći po redu na vjerojatno najosebujnijoj istarskoj plaži – u Plomin Luci u tamošnjem beach baru znakovitog naziva Copacabana u petak, 8. srpnja, s početkom u 20 sati.

Pročitajte još...