Objavljen Javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama područja TZ središnje Istre 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Turistička zajednica središnje Istre (TZSI) u utorak 16.siječnja 2024., objavila je Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore manifestacijama“ u 2024. godini.

Predmet Javnog poziva dodjela je bespovratnih novčanih sredstava TZSI, za manifestacije na području TZ središnje Istre koje unaprjeđuju/obogaćuju turističke proizvode/ponudu destinacije središnje Istre, razvijaju sadržaj koji omogućava produljenje turističke sezone, povećavaju ugostiteljski i drugi turistički promet, posebice u razdoblju predsezone i posezone te stvaraju prepoznatljiv imidž turizma središnje Istre.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju kulturno-zabavnih i/ili eno-gastronomskih manifestacija, sportskih, ekoloških te ostalih manifestacija, koje doprinose ciljevima Javnog poziva.

Korisnici sredstava, koja su predmet Javnog poziva, mogu biti trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, kulturne i javne ustanove te ostale pravne i fizičke osobe. Krajnji rok za dostavu prijava je 06. veljače 2024. godine, a podnositelji će o odabranim projektima biti obaviješteni u roku 15 dana od dana donošenja Odluke o odabiru manifestacija i dodjeli bespovratnih sredstava potpore.

Javni poziv dostupan je na poveznici.

Pročitajte još...