U Tinjanu održana radionica na temu izrade Marketing strategije i komunikacijskog plana za turističko područje Središnje Istre

Facebook
Twitter
LinkedIn
FOTO: TZSI (Turistička zajednica središnje Istre)

U Hiži Istarskog pršuta u Tinjanu u organizaciji Turističke zajednice Središnje Istre za predstavnike JLS s područja ohvata nadležnosti TZSI, 27. travnja održana je radionica na temu izrade Marketing strategije i komunikacijskog plana za turističko područje Središnje Istre.

TZ Središnje Istre pokrenula je projekt izrade Marketing strategije i komunikacijskog plana za turističko područje Središnje Istre. Kako ste već upoznati, TZ središnje Istre, prethodnih godina izradila je razvojnu strategiju turizma kao i Plan održivog upravljanja centrima za posjetitelje te je izrada Plana marketinga i promocije logički nastavak strateškog planiranja turizma na području Središnje Istre.

Cilj projekta je procijeniti trenutno stanje marketinga i promocije na našem turističkom području te identificirati područja na kojima se mogu unaprijediti elementi na koje možemo svojim promotivnim aktivnostima direktno utjecati. Strateškim i proaktivnim promicanjem turizma našeg područja možemo doprinijeti dugoročnom rastu i uspjehu turističke industrije, istovremeno čuvajući prirodne ljepote i kulturnu baštinu naše regije.

Promicanje turizma kritičan je aspekt gospodarskog razvoja JLS na području Središnje Istre i važno je upoznati se sa mogućnostima marketinga i promocije turizma te kako ih učinkovito implementirati na području Središnje Istre odnosno pojedinačno na razini svake JLS.

Radionicu je vodio gospodin Zoran Kasum iz tvrtke Hotelsko i destinacijsko savjetovanje d.o.o. Zagreb.

Pročitajte još...