KAMPANJA U GOSTIMA | Mauro Staraj još jednom potvrdio – za Tupljak treba imat’ dušu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tupljak je sinoć još jednom pokazao da taj lokalitet ima nekakvu posebnu energiju, visoki nivo pozitivnog ponašanja ljudi koji tamo žive i kakve se tamo privlači. Zbog toga, i sinoćnja Bortulja bila je veoma posjećena, a dobro raspoloženje moglo se osjetiti na svakom koraku.

Krenulo je s pićanskim mažoretkinjama, a već pri njihovom nastupu oko 20 sati, bilo je jasno kako će posjeta na ovogodišnjoj Bortulji u Tupljaku nadmašiti očekivanja, iako se fešta iznimno održala u petak.

Na pozornicu je nakon toga stao DJ Nikola z Kukurini, veoma cijenjen u svom poslu, ali i svjestan da ga publika u Tupljaku pamti iz nekih davnih, manje poznatih, vremena. Nakon njegovog dvosatnog seta, na scenu je stupio Mauro Staraj i La Banda.

Riječi su suvišne, Staraj je u Tupljaku nastupio po treći put, a i sinoć je bilo vidljivo zbog čega. Nesvakidašnja energija koju je uspio stvoriti s publikom pogotovo se osjetila u drugom dvosatnom setu kada su se na podiju i mladi i stariji ponašali kao da sutra ne postoji.

A kako je ipak ‘sutra došlo’, DJ Nikola z Kukurini morao je polako tu priču privesti kraju što je i napravio bez greške, a posebno treba napomenuti fantastičnu kemiju i komiku koju su cijelu večer izmijenjivali akteri na pozornici.  

Ugostiteljska ponuda je bila standardna, ali treba spomenuti i udrugu žena Mendula koja je za okupljene spremala palačinke i fritule koje su, kao i gotovo na svakoj fešti, bile apsolutni hit, a sav je prihod ide prema Davidu Mohoroviću.

Danas će Bortulju zaključiti sportski susreti. Od 17 sati kreće boćarski turnir, a nešto kasnije, oko 19:30, okupiti će se veterani MNK Tupljaka koji će odigrati međusobnu utakmicu s mlađim Tukljačanima.

VELIKA FOTOGALERIJA

Pročitajte još...