VIŠNJAN KAO NITKO NIKAD | Nema šanse da pogodite koja radna mjesta traži Višnjanska razvoja agencija, općinska tvrtka

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kada bi tražili lokalnu samoupravu u Istri u kojoj je logika davno rekla zbogom, treba samo stići do Višnjana. O tome svjedoči i najnoviji natječaj za posao kojeg su objavili na web stranicama općine, a djelatnike traži Višnjanska razvojna agencija ili skraćeno VIRA, općinska tvrtka.

I sad, vjerojatno prosječni čitatelj razmišlja u kojem smjeru se može razvijati Višnjan pa sukladno tome i koje bi djelatnike mogli tražiti, ali ako niste upoznati sa situacijom, nećete odmah shvatiti o čemu se radi. Naime, VIRA, tvrtka Općine Višnjan traži – kuhara/icu i konobara/icu.

Pojasniti ćemo onima koji nisu u toku – Općina Višnjan posredstvom svoje VIRA-e ima u vlasništvu objekt nazvan Almeno koji je u globalu – marendarnica/kafić.

Franjo Tuđman je 1990. u razgovoru za tadašnji Omladinski radio rekao kako će „HDZ pokušati učiniti temeljite zaokrete na svim područjima društvenog života.“ Iako načelnik Općine Višnjan Angelo Mattich nije član HDZ-a, treba mu priznati kako definitivno pokušava učiniti temeljite zaokrete na područjima društvenog života. Tko zna, možda po uzoru na njega i njegovu lokalnu samoupravu, svaka općina ubrzo bude otvorila svoj kafić.

Pročitajte još...