RETROVIZOR | Fantastična godina dana je iza nas – nastavljamo raditi i uživati na prostoru svježeg zraka i ugodnih ljudi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Portal Kampanja otvoren je 1. svibnja 2022. godine. Realno, pripreme su započele u veljači, dakle tri mjeseca prije, ali portal je pokrenut i ugledao je svjetlo dana u nedjelju, 1. svibnja 2023. godine. Tada sam napisao kolumnu naslova „Lipi moj Pazin, kako si? Ako pustiš, Kampanja bi ti dodala malo boje…“

Ne znam koliko smo uspjeli u tome da „dodamo malo boje“, ali ako tada nismo bili sigurni, sada možemo mirno konstatirati – za nas, Pazinština (središnja Istra) je najljepši prostor za život na svijetu, a ljudi koji tu žive u velikoj većini su definicija riječi koja baš i nema kvalitetan prijevod – štabeli.

U prvih godinu dana nismo doživjeli nikakav politički ni bilo kakav drugi pritisak, ovih 365 dana bilo je izrazito ugodno graditi Kampanju. Izgleda da smo neke odluke donijeli ispravno i neke tekstove odradili kako treba jer je naš portal u prvih godinu dana otvorilo 87.225 različitih (!) posjetitelja.

S 30 tisuća bi bili zadovoljni, s 50 ushićeni, a što uopće reći nakon više od 87 tisuća posjetitelja? Niti u najluđem optimizmu nismo imali u planu imati ovakve brojke. Totalno smo bez prave reakcije, samo hvala, hvala i hvala na svakom kliku i na svakoj kritici.

Želimo spomenuti i kako je iza Kampanje ozbiljan angažman i trud – portal je u prvoj godini objavio 1703 vijesti, a tu se moramo i zahvaliti svima onima koji nas „hrane“ informacijama i samim time pomažu na ažurnosti te kvaliteti portala.

Nastavljamo raditi i uživati na prostoru svježeg zraka i ugodnih ljudi.

Pročitajte još...
Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Pazinu!

Policijska uprava istarska ponovno počinje s održavanjem Dana otvorenih vrata pa će se tako ovog četvrtka, 18. travnja, policijski službenici…