RETROVIZOR | Ništa posebno, samo se hvalimo – Kampanja je ‘prebacila’ brojku od 30 tisuća različitih posjetitelja!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kampanja svakog prvog u mjesecu slavi. Portal je pokrenut 1. svibnja 2022. godine, s dozom opreza, ali i vjere kako središnjoj Istri nedostaje web medij koji će, prije svega, kroz tekst i fotografiju promovirati lijepe stvari na ovom području.

Nakon punih pet mjeseci možemo reći da je apsolutno sve iznad očekivanja. Početkom listopada krug ljudi koji čita Kampanju narastao je na više od 30 tisuća jediničnih (različitih!) posjetitelja. To nas definitivno ispunjava ponosom, ali isto tako i obavezuje na nastavak ozbiljnog i posvećenog rada.

Dosad smo na Kampanji objavili više od 800 članaka što samo potvrđuje da iza ove posjete i relevantnosti stoji naporan rad. Svjesni smo bili toga i ulazeći u ovu priču, a širenje mreže čitatelja nam samo pokazuje da smo na pravom putu.

Također, moramo spomenuti jedinu veliku specifičnost ovog portala, što je ustvari i najveća pohvala našim čitateljima. Od deset najčitanijih vijesti, samo su dvije negativne prirode – fotografije iz Općine Cerovlje nakon obilnih padalina i ‘skidanje’ LGBTQ+ zastave u znak podrške toj zajednici.

Sve ostalo, izvještaji s boljunske Marinjine, otvaranje vodovoda i ceste u Zajercima, intervju s DJ-em Dinom Krizmanićem, centralna proslava Dana Grada Pazina, malonogometni turnir u Zajercima, traktor-statisti i sve ostalo definitivno se mogu nazvati afirmativnim vijestima.

Kreirajući portal stvaramo i vlastitu publiku. Hvala Vam puno što ste u ovih pet mjeseci Kampanju učinili relevantnom.

Hvala ča nas rivate napred!

Pročitajte još...